Grindsted GIF’s Serie 1 fodboldherrer vandt 7-0 over Vildbjerg SF

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdagens fodboldkamp endte med en suveræn sejr til hjemmeholdet Grindsted.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Ox var ustyrlig
– og hele holdet leverede en særdeles god indsats!
 
Om det var fordi, jeg inden kampen sagde til unge Rasmus “Ox” Horsted, at jeg ville købe en Liverpooltrøje med hans navn på ryggen, hvis han i fredagens meget vigtige kamp scorede hattrick, der gjorde udslaget, ved jeg ikke, men unge Ox var helt og aldeles umulig at tæmme i en kraftfuld og insisterende indsats i hjemmekampen mod Vildbjerg SF.
 
3 mål og 3 assists – det er vist nok godkendt.
Og alle Oxens afgørende aktioner var med lækre detaljer som særdeles hårde afslutninger og en scoring ved afslutning bag om støttebenet. Ox leverede på dagen. Og på dagen skulle vi bruge en sejr, for fortsat at kunne spille vores chance for at overleve i serie 1.
 
Vi kunne også glæde os over en stærk defensiv, der ikke gav ret meget væk mod en fysisk stærk modstander. Centralt blev der også leveret en solid indsats, mens offensiven også blev sat flot i scene. Og lykkedes kombinationerne ikke, så har vi også individualisterne, der kan udføre det ekstraordinære. I starten af anden halvleg pressede backen Pirasath Raguleswaran helt ud til sidelinjen, men med en ydmygende tunnel og et uimodståeligt ryk ind i banen scorede “Satti” et rigtig flot mål. Glædeligt var det bestemt også at se årets spiller fra 2020 tilbage på fodboldbanen. I første runde mod Ringkøbing IF blev Oliver Jakobsen knæskadet, og præcis to måneder senere var OJ atter klar på at fighte for GGIF.
 
Troen på overlevelse er der, og næste opgave er mod samme modstander lørdag, hvor vi kl. 14.00 nok en gang er tvunget til at levere. Der SKAL en sejr i hus. Vi må til kampen lørdag af forskellige årsager undvære Mathias “Vips” Jeppesen, Jamil Faizi, Jakob Vikær og Emil Hergott med afbud, hvilket jeg bestemt ikke er tilfreds med. Vi spiller for at overleve. Morten Dahl Schmidt og Claus Nielsen er langtidsskadede, og det varer desværre endnu lang tid, før de to vellidte spillere kan betræde græsset igen. Til gengæld har vi Jakob Schrøter (U19) og Kevin Rajakumar tilbage i truppen. Sidste brik bliver vores evigt unge ass.træner Claus Svejstrup, der bliver back up. Den gamle kan endnu!
 
Kom til Vildbjerg kl. 14.00 på en helt igennem spændende fodboldlørdag, hvor Danmark kl. 18.00 åbner sit EM mod Finland.
#ViErGGIF – og der er et yndigt land

 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse