GGIF Fodbolds serie 1 herrer vandt igen over Vildbjerg SF

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag var GGIF’s Serie 1 fodboldseniorer på besøg i Vildbjerg. Her vandt Grindsted med 3 -1 over hjemmeholdet.

Herunder kan du læse træner Christian Thornes referat fra kampen

En ganske anden kamp end i torsdags

– og de yngste gjorde en stor forskel
 
Torsdag aften rundbarberede vi Vildbjerg SF med opsigtsvækkende 7-0, og allerede lørdag eftermiddag stod mandskaberne overfor hinanden igen. Og der var bestemt ingen rundbarbering i luften på det flotte stadion i Vildbjerg.
 
Uden at spille prangende – men via hårdt arbejde – blev kampen vundet, og det i et opgør, der bød på store chancer til begge mandskaber. Efter 1-1 ved pausen begyndte vi så småt at blive mærkede af uret, der tikkede hastigt uden vi rigtig kunne sætte os igennem, og den store gamechanger blev personificeret af to ganske unge knægte, der blot er hhv. 17 og 18 år gamle. Midt i anden halvleg kom Jakob Schrøter på banen, hvor han indtog højre kant, og Schrøters ukuelige energi fik en positiv afsmittende effekt, og holdet løftede sit engagement betydeligt. Schrøters unge makker Oliver Lindved Lund fik også mere tro på tingene, hvilket resulterede både i en flot assist og en sikker scoring i kampens sidste kvarter. Opløftende at se et par unge knægte vise vejen. De to unge knægte var selvfølgelig ikke alene om at sætte et aftryk. Offensivt så vi i glimt offensive kvaliteter fra Jesper Dahl Schmidt og Pirasath Raguleswaran, mens Kevin Rajakumar
og kampens spiller Christoffer Wutborg fightede godt på den centrale midtbane.
 
Med sejren har vi stadig muligheden for at hente 4. pladsen i puljen, der minimum giver adgang til en playoff-kamp for at blive i rækken. Dog må vi også konstatere, at et andet resultat i puljen ikke ligefrem hjalp. Brande If hentede en flot sejr på en svær udebane i Ølstrup, og der betyder, at vi i sæsonens sidste opgør er tvunget til at hente alle 3 point…netop mod Ølstrup GU, der ind til videre stadig har muligheden for oprykning. Det kan bliver et drabeligt opgør! Og det er det i øvrigt altid mod Ølstrup GU. Håber vi ses søndag 20/6 kl. 13.30 på Grindsted Stadion.
 
Grindsteds hold bestod af:
Kenneth Faber
Patrick Lauridsen
Sebastian Nørbygaard
Lasse Kamp
Oliver Jakobsen
Jesper Dahl Schmidt
Rasmus Horsted
Pirasath Raguleswaran
Oliver Lindved Lund
Sebastian Øhlenschlæger
Christoffer Wutborg
Kevin Rajakumar
Jacob Schrøter.