Kirkbi modtog mandag aften årets Erhvervsfremmepris

Foto: Marianne Thorø

Billund Erhvervsfremme uddelte mandag aften ved et virtuelt arrangement Erhvervsfremmeprisen 2020.

Prisen gik til Kirkbi A/S i Billund. 

I begrundelsen for at det er Kirkbi der får prisen lyder det at de får prisen for at vise et helt ekstraordinært engagement i Billund Kommune, hvor virksomheden især lægger sine investeringer, hvor KIRKBI også står bag udviklingen af Billunds Byvision skriver Billund Online

Kirkbi har haft afgørende betydning for at man kunne realisere Billunds Byvision, blandt andet med færdiggørelsen af det nye butikstorv i Billund. Samtidig fastslog man at Kirkbis investeringer giver vækst i HELE Billund Kommune, både når det gælder arbejdspladser og bosætning.

Det var Kirkbi’s administrerende direktør Søren Thorup Sørensen, der modtog prisen på vegne af virksomheden. . Han fortalte at han var både stolt og glad for prisen, og benyttede samtidig lejligheden for at takke både Kirkbi’s medarbejdere og de ansatte på LEGO, samt det gode samarbejde med Billund Kommune. Søren fortalte også at grunden til at Kirkbi investerer så meget i Billund by er, at det er her hjertet er. Vi har også rigtig mange ansatte her, så derfor vil vi godt være med til at gøre byen til en attraktiv by at bo i.

 

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.