Nu begynder opførelsen af de nye almene boliger i Filskov

PR-Foto: Bovia

Grindsted Boligforening har nu fået de sidste godkendelser i hus, hvilket betyder, at opførelsen af de planlagte 13 nye almene boliger kan gå i gang.

Der er allerede stor interesse for de ny rækkehuse, som Grindsted Boligforening vil opføre i Filskov, og det kommer ikke som en overraskelse for foreningens formand Johannes N. Nielsen.

– Filskov er en levende og attraktiv landsby, hvor der i forvejen er flere tilflyttere end fraflyttere. Ikke mindst blandt børnefamilierne. Jeg tror, at det kan kædes sammen med den generelle udvikling i Filskov, gode lokale sports- og fritidsmuligheder samt beliggenheden, der er i fornuftig afstand af et meget stort antal arbejdspladser, siger Johannes N. Nielsen. Han håber og forventer, at de nye almene boliger vil være med til at styrke landsbyen yderligere.

De 13 boliger forventes at blive klar til udlejning omkring maj 2022, men allerede nu får både Grindsted Boligforening og Bovia, som varetager udlejningen, henvendelser fra interesserede. Beboerservicechef, Dorte Radik, opfordrer interesserede til at følge med på Bovias hjemmeside og melde sig til nyhedsbrevet, hvis man gerne vil have tilbudt en af de nye boliger.

– Boligerne bliver lejet ud efter de almindelige regler for udlejning af almene boliger. Vi begynder ikke at fordele boligerne, før vi er så langt, at vi kan informere om huslejerne og fremvise eksempler på boligerne, men da anciennitet har betydning fordelingen, er det en fordel at skrive sig op så tidligt som muligt, hvis man gerne vil flytte ind i en af de nye boliger, forklarer hun.

Boligerne opføres af den lokale entreprenør, Junge Byg A/S, som også har store forventninger til boligernes indflydelse på Filskovs udvikling skriver Bovia i en pressemeddelelse.

– Vi har et rigtig godt sammenhold i Filskov og mange gode lokale løsninger med eksempelvis friskolen og plejehjemmet, som sikrer, at man kan blive her hele livet. Den blanding af dynamik og ro, man finder i Filskov, tror jeg, bliver endnu mere efterspurgt i fremtiden, så jeg er glad for, at jeg kan være med til at give endnu flere muligheden for at flytte til byen, siger Claus Junge, indehaver af Junge byg A/S.       

Fakta:

Der er mere information om byggeriet på www.bovia.dk/filskov