Fra idé til virkelighed: Søg naturpulje inden den 1. juli

Pizzaovn, fitness-sten eller et nyt, grønt område? - PR-Foto: Billund Kommune

Borger Idékassen er for borgere, der har en idé til et projekt i naturen i lokalområdet. Fristen for at søge økonomisk støtte er den 1. juli.

Hvis man har en idé til et projekt i naturen eller i en park, kan man søge Billund Kommunes naturpulje Borger Idékassen inden den 1. juli. Man skal som ansøger selv være tovholder for projektet både under opførelsen af projektet, og efter det er afsluttet.

Eksempler på tidligere projekter, der har fået støtte, er 4. klasse på Vorbasse Skole, som har fået penge til en pizzaovn ved shelterpladsen i Jægerlund Plantage i Vorbasse. Store marksten med fitness-symboler har Hjerteforeningen Billund skabt i Sdr. Omme, og i Stenderup har en gruppe borgere fået penge til et grønt område til glæde for alle borgere i byen.

Man kan læse mere om puljen og søge på billund.dk/borgeridekassen.