Nu kan du igen bestille sommerferieposer til børn mellem 0 og 14 år

Foto: Billund Bibliotekerne

Sommerferien nærmer sig, og fra fredag d. 18. juni er det igen muligt at bestille en pose med børnebøger fra biblioteket til ferien.

Bibliotekarerne sammensætter bøgerne, så de passer til barnets alder, læseniveau og ikke mindst interesser.

Vores tilbud er blevet benyttet af rigtigt mange børn, forældre og bedsteforældre de sidste mange år, og vi har i stor stil fundet tøsebøger, fodboldbøger, klassikere, fantasy, bøger om dinosaurer, stjernehimlen, prinsesser, maskiner, dyr, stenmaling og meget andet til børn, der gerne vil læse noget spændende i sommerferien.

Den elektroniske bestillingsblanket til sommerferieposerne finder du på bibliotekets hjemmeside, billundbib.dk . Det er vigtigt, at du udfylder en bestillingsblanket pr barn.

Det eneste, du skal gøre, inden du bestiller, er at oprette enten dig selv eller barnet som bruger på Billund Bibliotekerne, hvis I ikke er det i forvejen. Du kan enten tage en tur på biblioteket og bede om at blive oprettet eller selv gøre det via vores hjemmeside.

Du kan bestille sommerferieposer frem til 24. juli og afhente dem i den betjente åbningstid i enten MAGION Biblioteket eller på Billund Bibliotek indtil 7. august.

Du skal forvente en ekspeditionstid på tre hverdage. Vi sender en sms til dig, når din pose er klar.

Man bestiller ferieposerne her: https://billundbib.dk/feriebog