Sydbank Løbet vender tilbage, og nu som Walk and Run

Starten til Halvmaraton - Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Motion og Sydbank har taget ja-hatten på og genoptager Sydbank Løbet lørdag den 2. oktober.

Samtidig skifter løbet navn til Sydbank Løbet – Walk and Run og favner dermed en større skare. Foruden det meget populære børneløb for de 0-8-årige fastholdes de traditionelle distancer på 4,2 km, 10 km og ½ maraton. Herudover udvides arrangement med gåruter på 5 km og 10 km.

Sidste år kunne vi ikke gennemføre Sydbank Løbet – Walk and Run pga. Corona-restriktionerne, men som det ser ud nu, skulle det være helt forsvarligt at gennemføre, siger Poul Lund Mikkelsen, formand for Grindsted Motion, og fortsætter. Vi håber, den 2. oktober bliver en festlig dag i Grindsteds bymidte for både tilskuere, løbere og dem, der går. Poul undgår heller ikke med et stort smil at fortælle, at Bruno Jochumsen, afgående filialchef for Sydbank har lovet, at hans afløser Sofie Ross Laursen vil stå klar med Rasmus Klump pandekager, når deltagerne kommer i mål. Så Sydbank Løbet – Walk & Run skulle gerne blive lige som det plejer.

Grindsted Motion arbejder hårdt på at få de sidste aftaler på plads, så klubben igen kan tilbyde de altid meget populære fortræninger. Det bliver over seks tirsdage med start hos sponsorerne rundt i byen – og det er både for løbere og dem, der gerne vil gå. Første gang bliver den 24. august kl. 18 med start i Sydbank, hvor alle er velkomne.

Poul opfordrer til, at man allerede nu får sat kryds i kalenderen den 2. oktober, hvad enten man vil gå eller løbe. Man kan også følger med på Facebook siden Sydbank Løbet – Walk and Run eller Grindsted Motions hjemmeside skriver de i en pressemeddelelse.