Hotel LEGOLAND® og LEGOLAND® Holiday Village vinder endnu en gang Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen

PR-Foto: Hotel LEGOLAND

Overnatningsstederne Hotel LEGOLAND® og LEGOLAND® Holiday Village, der begge hører til LEGOLAND Billund, har for andet år i træk vundet Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen og er dermed blandt de bedste 10 % af alle hoteller i hele verden

Igen i år modtog Hotel LEGOLAND® og LEGOLAND® Holiday Village Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen inden for hotelkategorien. Prisen tildeles hoteller, som konsekvent leverer en fantastisk service til deres gæster og rejsende.

– Vi er enormt stolte af og taknemmelige for igen i år at have modtaget Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen. Det betyder utrolig meget, at vores overnattende gæster oplever en fantastisk service, når de kommer her, og så er det naturligvis et kæmpe skulderklap til alle vores kollegaer, som hver dag leverer fantastiske oplevelser, siger Thomas Buch Tøstesen, Hotel Director i LEGOLAND Billund.

LEGOLAND Castle Hotel åbner i weekenden

Sidste år var det dog ikke alene Hotel LEGOLAND og LEGOLAND Holiday Village, som løb afsted med prisen, men også LEGOLAND Billunds tredje overnatningssted, nemlig LEGOLAND Castle Hotel vandt Tripadvisors Travellers’ Choice-prisen i 2020. Grundet COVID-19 situationen har LEGOLAND Castle Hotel været lukket siden sommeren 2019, men hotellet genåbner i den kommende weekend.

– Vi glæder os rigtig meget til at åbne LEGOLAND Castle Hotel igen i den kommende weekend. Det er en helt unik og gennemtematiseret hoteloplevelse for børnefamilierne, og hvis man ikke har fået planlagt hele sommerferien, så er der stadig ledige værelser, siger Thomas Buch Tøstesen i en pressemeddelelse.