Køb en rom og støt GGIF

PR-Foto

De tre foreninger under GGIF, håndbold, fodbold og gymnastik er nu klar med et nyt initiativ, der dels er med til at støtte foreningerne men også butikkerne i byen. GGIF har i samarbejde med Skjold Burne lavet en GGIF Rom, der snart kommer til salg i butikkken. Hver flaske vil have sit eget unikke nummer. Salget får en tyvstart mandag den 28. juni kl. 20-21. Der vil nemlig her være en liveauktion på Skjold Burnes Facebook-side, hvor man kan købe en flaske med det nummer, man gerne vil have. Man har således muligheden for at få en flaske med favoritnummeret. Et overskud fra auktionen går ubeskåret til de tre foreninger. Efter auktionen vil de resterende flasker bliver sat til salg for 350 kroner. For hver solgt flaske går der 50 kroner til GGIF.

“Vi glæder os meget over dette samarbejde og ser frem til, at GGIF Rom bliver sat til salg. Der er tale om en god rom, så man kan sikre sig en god smagsoplevelse og samtidigt støtte GGIF. Samtidig vil vi gerne bidrage til at skabe aktivitet i en god lokal butik” udtaler Kris Skriver på vegne af de tre foreninger. Morten Kampmann Jacobsen udtaler: “Vi er glade for samarbejdet med GGIF. Samarbejdet med foreningerne er vigtigt for os, da vi på den måde kan være til at skabe aktivitet i byen” skriver han i en pressemeddelelse.

PR-Foto

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon