Anders Christiansen fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Anders Christiansen - PR-Foto: LEGO

Anders Christiansen, Billund, fejrer fredag, den 2. juli 2021, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Anders blev i 1996 ansat som ingeniør i LEGO Engineering. I 1999 flyttede Anders til stabsfunktionen i Kornmarken støberiet som projektleder, og fra 2002 til 2005 varetog han stillingen som produktionsleder i modul 7+8 og senere for Højlageret.

Efter denne afstikker, vendte Anders i 2005 tilbage til jobbet som projektleder i LEGO Engineering i det nuværende Manufacturing Design & Implementation, hvor han i 2009 blev udnævnt til Project Director, hvor Anders gennem sin dybe funktionelle og brede end-2-end indsigt, samt personlige drive, har været med til at opbygge LEGO System A/S mange produktionsområder og fabrikker.

 

Når man siger Anders Christiansen, siger man også viden og fremdrift, opgaven i fokus, projektledelse og ”hvad virker i dagligdagen for dem der skal arbejde i og med det vi laver”. Der er altid fart på Anders, men aldrig mere end han har tid til at hjælpe sine kolleger.