Westernaften vender tilbage i LEGOLAND®

PR-Foto: LEGOLAND

Efter et år uden saftige spareribs og countrymusik, slår LEGOLAND® igen saloondørene op til Westernaften i LEGOREDO® TOWN. Traditionen tro spiller RattleSnakes op, og som noget nyt kan gæsterne nu også kaste sig over en kæmpe ’all you can eat’-grillbuffet..

Alle torsdage i perioden 8. juli til 5. august 2021 afholder LEGOLAND det populære arrangement, Westernaften. Arrangementet har været fast tradition i LEGOREDO® TOWN i mere end 25 år med undtagelse af sidste år, hvor Covid-19 situationen satte en stopper for planerne.

– Vi glæder os helt vildt til igen at kunne afholde Westernaften her i LEGOLAND. Det er en stolt tradition, som vi virkelig værdsætter og glæder os til hver eneste gang. Når vi nu ikke havde mulighed for det sidste år, bliver det endnu mere dejligt at se gæsterne hygge sig og synge med på livemusikken igen. Det tror jeg, vi alle trænger til, siger Henrik Munksgaard, der er Park Operations Director i LEGOLAND.

Alle med Sæsonpas og entrebillet til LEGOLAND har fri entre til årets Westernaftener. Det er muligt at købe en Westernaften-billet på dagen efter kl. 17.00, som giver adgang til LEGOLAND parken fra kl. 17.30. Westernaften-billetten gælder samtidig som værdikupon til køb i butikker og spisesteder i LEGOLAND. Der betales særskilt for mad og drikkevarer.

Nyhed til madglade cowboys og cowgirls

Udover Restaurant Saloons menukort kan gæsterne til årets Westernaftener nu slå sig løs i en kæmpestor ’all you can eat’-grillbuffet. Buffeten indeholder alt fra forskellige salater og kartofler til minimum fem slags kød og andre lækkerier.

– I år kan vi tilbyde vores gæster en kæmpe grillbuffet med alt, hvad hjertet begærer. Vi har gjort os umage for at sammensætte det helt rigtige tilbud til vores gæster, så jeg håber meget, at de vil tage godt imod det. Der vil helt sikkert være noget for enhver smag, siger Henrik Munksgaard.

Billetter til ’all you can eat’-grillbuffet kan købes i forvejen på legoland.dk og skal ombyttes til byttes til buffetarmbånd i informationen i LEGOLAND eller i hotelreceptionen på Hotel LEGOLAND på dagen. Armbåndet gælder kun som billet til buffeten og giver ikke adgang til LEGOLAND parken.

RattleSnakes giver den gas på scenen

Ingen Westernaften uden countrybandet RattleSnakes. Sådan har det i hvert fald været gennem alle de år, LEGOLAND har afholdt Westernaften. RattleSnakes har nemlig spillet i LEGOLAND siden 1988, og de har siden da været parkens trofaste husorkester.

– RattleSnakes har en stor betydning for vores historie her i LEGOLAND. De har fra begyndelsen været med til vores Westernaftener og er blevet en elsket tradition blandt både gæster og medarbejdere her i parken. Jeg har svært ved at forestille mig en Westernaften uden go’e ben og livemusik fra RattleSnakes, afslutter Henrik Munksgaard.

Udover underholdning fra countrybandet RattleSnakes vil populære characters fra LEGOLAND stå for underholdning til de mindste skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.