Se de mange billeder: Sommerfest i Krohaven

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag eftermiddag var der liv og glade dage i haven bag Filskov Kro.

Filskov Kro og Filskov Kro Fodboldgolf afholdt nemlig den allerførste Sommerfest i Krohaven.

Louise Sandfeld fik idéen da de afholdt DM i Fodboldgolf, for der var der også en scene hvor der blev spillet musik fra.

Der var dog nogle bump på vejen, for der var jo et forsamlingsforbud der skulle hæves for at det kunne rende rundt økonomisk, men da forsamlingsforbuddet så blev hævet til 500, så blev Sommerfest i Krohaven sat i gang, og med det nye forsamlingsloft kunne børnene også komme med.

Der blev hygget rundt ved bordene, og på legepladsen, alt imens der blev spillet godt musik fra scenen.

Væskebalancen blev også holdt godt i orden, for der var godt gang i fadølshanerne, salg af sodavand og spiritus.

Da Netavisen Grindsted var i haven mødte vi Louise Sandfeld, og hun fortalte at med det antal mennesker der var inde så ville arrangementet løbe rundt, og hun havde da også sat prisen på fadøl ned med en femmer.  Hun fortalte også at hun stærkt regnede med at arrangementet ville blive gentaget i 2021.

Det første musikalske indslag var med Anders Blichfeldt, den tidliger forsanger fra Big Fat Snake, og Louise fortalte at ham kan man møde til et af kroens intimkoncerter, da han den 10. september gæster kroen. 

Det andet musikalske indslag var med Peter og de andre kopier, og efter de havde været på scenen var det tid til EM Fodboldkampen der blev vist på storskærm.

Efter fodboldkampen var det All night dance band der sluttede festen af.

 

Du kan se hvilke arrangementer Filskov Kro har i støbeskeen her

Klik på billederne i galleriet her under for at se dem i stor størrelse