Grindsted Ro- og kajakklub på vej mod det årlige sommertogt i uge 28

Foto: Grindsted Ro- og kajakklub

Turen i 2020 var planlagt til at starte i Juelsminde, og slutte et sted mellem Ebeltoft og Grenå, men da vejrudsigten lovede alt for meget vind, valgte vi så vi ro på Gudenåen og videre ud i Kattegat, det blev til en smuk tur. Nu forsøger vi ellers samme tidligere planlagte tur, med start fra Juelsminde, hvor vi ror mod Snaptun, Horsens, Hou, Århus bugten, Kalø Vig, Ebeltoft Vig og eller slutte et sted omkring Ebeltoft. Der forventes at vi ror et sted mellem 175 og 225km i løbet af ugen.

Turen bliver planlagt efter at vi denne gang kan have overnatning samme sted 2 nætter, da vi på den måde kan tilgodese alles behov, da der en mulighed for, at vi kan dele os op, og ro en kort eller lang tur, da vi skal tilbage til samme udgangspunkt.

Alle medbringer eget telt, sovegrej, kogegrej, mad til en hel ugens tur, samt alt det der kræves til en uge i det fri, der medbringer ca. 30kg udstyr som skal pakkes ned i kajakken (se billede) Vi forsøger så vidt det er muligt at overnatte på primitive teltpladser, dog har vi gennem tiden fået skab relationer til forskellige ro og kajakklubber, så mon ikke der kan gives lov til at overnatte en enkelt nat eller to i deres klubber.

Hver morgen inden start holdes der morgenbriefing, hvor der snakkes om vind og strøm forhold, og andre forhold der skal tages højde for, da det vigtigste er sikkerheden for os skriver Grindsted Ro- og kajakklub til Netavisen Grindsted.

Foto: Grindsted Ro- og kajakklub

Foto: Grindsted Ro- og kajakklub