Sdr.Omme Kro har renoveret området udenfor kroen og lavet ny legeplads

Foto: René Lind Gammelmark

Stephanie og Torben overtog Sdr.Omme Kro i 2015, og siden har kroparret renoveret lokalerne indvendigt. Blandt andet fik de lavet et stort vinduesparti med udendørs terrasse udenfor salen ned mod Krohaven. Nu var det så udendørs der skulle laves noget, og det arbejde er nu ved at være færdig. Der er blevet stillet en masse flotte træborde og bænke op, så man kan hygge sig udendørs når vejret tillader det.

Torsdag blev den nye legeplads indviet, da Kroparret havde inviteret Bakkegårdens og Lyngvangs private børnepasning til at indvie legepladsen. Ud fra børnenes reaktioner var legepladsen et hit.

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

Stephanie og Torben fortæller at det næste der skal ske, er at der skal laves noget reklame på facaderne, hvor logoet skal sættes på bygningerne rundt omkring, og måske med lys i. Skiltepylonen foran kroen skal også friskes op. 

Der er travlt med selskaber
Kroparret er her efter genåbningen efter Corona nedlukningen kommet godt i gang med selskaberne, og som det ser ud lige nu, så er der kun weekenden i uge 28 der ikke er noget booket i år.

Hotelbookingerne er dog slet ikke rigtigt kommet i gang endnu, det er nok kun omkring 10% af det normale fortæller Stephanie, der tilføjer at kroen normalt ville have været fuldt booket nu.  

Torben tilføjer at den største hæmsko for kroen er kravet om Coronapas, for folk kan ikke huske det, ellers ved de ikke de skal bruge det for at komme ind på Kroen for at spise, og både han og Stephanie glæder sig til at det krav bliver fjernet, da der dagligt kommer nogle forbi der ikke har det med.

Mortensaften og Julefrokost
Allerede nu er der planlagt Mortensaften arrangement den 10. november, og årets julefrokost på kroen bliver i weekenden den 10. og 11. december 2021, hvor Madam Blå og Poprockerne, samt The Powls underholder. 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Torben og Stephanie – Foto: René Lind Gammelmark