GSK Liga fik besøg af SES og tabte i en tæt match

Foto: René Lind Gammelmark
Af Marianne Thorø
 
Mere end 1200 tilskuere var på plads på Grindsted Speedway Center onsdag aften da Billund kommune inviterede til gratis Speedway.
 
Det var GSK Liga der tog imod Sønderjyske Elite Speedway, SES, i et opgør der lå meget tæt hele vejen – indtil de to sidste heat. Her disponerende den erfarne Speedway-holdleder fra SES tilsyneladende rigtigt, da hans mandskab lavede to gange 5-1’er. Altså hvor et hold snupper både første- og andenpladsen i et heat. Således endte opgøret med en 39-45 sejr til gæsterne.
 
Dagens fighter var den unge GSK-kører Kevin Juhl Pedersen, der lavede 9+1 point i aften og sikrede dermed ni af holdets 39 point. – Jeg får en god aften fordi det lykkes mig at holde fuldt fokus og også at holde varmen fra kroppen, sagde Kevin Juhl Pedersen efter matchen.
 
For det var varmt på Grindsted Speedway Center onsdag aften. Skyggepladserne var populære og for kørerne i de varme dragter og sikkerhedsudstyr var det tæt på ulideligt: – Jeg tror jeg har drukket fire liter vand undervejs og så har jeg gået med en kold, våd klud hele tiden, lød det fra Kevin Juhl Pedersen.
 
GSK Liga:
1. Kenneth Bjerre (9+1)
2. Nikolaj Busk Jakobsen (8+2)
3. David Bellego (6+1)
4. Patrick Hansen (5+2)
5. Kevin Juhl Pedersen (9+1)
Holdleder: Morten Peterson
Assistenter: Chris Pedersen & Stig Schrøder
 
Sønderjylland Elite Speedway
1. Nicolai Klindt (9+1)
2. Anders Thomsen (15+2)
3. Kai Huckenbeck (13)
4. Mads Hansen (8-1)
5. Jesper Knudsen (0)
Holdleder: Ib Pedersen
Assistent: Claus Ørts
 
Klik på billederne i galleriet her under for at se dem i stor størrelse