Ledige tider til Pfizer-vaccination i Billund

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Er du endnu ikke blevet vaccineret mod COVID-19? Så er der i de kommende uger flere ledige tider til vaccination i Billund Idrætscenter, hvis du er blevet indkaldt til vaccination med Pfizer-vaccinen.

Sydvestjysk Sygehus, der har overblikket over vaccinationskapaciteten i Region Syddanmark, oplyser, at der i de kommende uger er flere ledige tider til vaccination i det lokale vaccinationscenter i Billund Idrætscenter.  

Du kan bestille en af de ledige tider til vaccination i Billund Idrætscenter, hvis du har modtaget en indkaldelse til vaccination med Pfizer-vaccinen i din e-Boks. Der er udelukkende ledige tider til Pfizer-vaccinen.

Der er ledige tider den 19., 22., 26. og 29. juli samt 7., 9. og 12. august, som kan bestilles på www.vacciner.dk. Har du ikke NemID kan du bestille tid til vaccination på tlf. 99 44 07 17 (tast 1) alle hverdage kl. 8-18 skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.