Billund Lufthavn og AGF checker ind til nyt samarbejde

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Når AGF i næste uge rejser til Nordirland for at spille sæsonens første kamp i UEFA Conference League, flyver holdet fra Billund Airport. Afgangen kommer til at markere den første af forhåbentlig mange flyrejser fra Billund Airport efter, at lufthavnen og AGF har indgået et nyt stort sponsorsamarbejde, hvor Billund Airport bliver ny Guldpartner i den århusianske 3F Superliga-klub.

Det er første gang, at Billund Airport og AGF indgår i et strategisk sponsorsamarbejde, og håbet er, at AGF kan bidrage til, at Billund Lufthavn kan fortsætte den positive udvikling, som lufthavnen har været igennem i de senere år med konstant stigende passagertal og en konsolidering af positionen som Vestdanmarks foretrukne internationale lufthavn.

– Vi er Vestdanmarks internationale lufthavn, og vi ønsker at forbinde hele verden til Vestdanmark via Billund. I den forbindelse er Aarhus og den østjyske region naturligvis et vigtigt område for os, og AGF og Billund Airport supplerer hinanden godt som to store jyske brands, og vi tror, at AGF kan være med til at understøtte vores fortælling og image på en meget positiv måde, siger Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Airport.

Billund Airport tager imod sine passagerer i en terminal på 40.000 m², der er designet til at ekspedere 3,5 millioner passagerer om året mod over 100 direkte destinationer. I fremtiden skal endnu flere danskere bruge Billund Airport på deres vej ud i verden.

– AGF kæmper i 3F Superligaen mod de store hold i København, og sådan er det også for os i luftfarten. Vi kæmper for at udbygge vores position her fra vores del af landet – og sammen kan vi skabe endnu mere kendskab til vores lufthavn og vores internationale muligheder. Så vi glæder os meget til samarbejdet, hvor timingen også er perfekt nu, hvor AGF for anden sæson i træk skal ud at spille europæisk fodbold. På den måde er det internationale perspektiv også til stede i vores samarbejde, som det er i vores hverdag, siger Jan Hessellund fra Billund Airport i en pressemeddelelse.

I Aarhus glæder man sig hos AGF i sagens natur over en spændende ny samarbejdspartner i skikkelse af Billund Airport. For direktør Jacob Nielsen er det en bekræftelse på, at AGF rækker langt ud over Aarhus og den østjyske region.

– Vi er meget stolte over det nye samarbejde. Billund har i mange år været Jyllands største lufthavn og samarbejdet markerer vores position i Jylland, hvor vi måske nok er den største fodboldklub, men stadig mangler at vise de samme flotte resultater som hos Billund Airport, der har vækstet flot i de seneste mange år. Det skal vi hjælpe med kan fortsætte ved, at de nu kan positionere deres brand yderligere i Aarhus og i den østjyske region, hvor der er mange passagerer, som bruger Billund – den trafik skal vi være med til at styrke, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen.

Billund Airport og AGF tager hul på det nye samarbejde, når AGF åbner sæsonen hjemme i Ceres Park i morgen – søndag med rivalopgøret mod Brøndby IF. Her vil Billund Airport for første gang være synlige på Ceres Park.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.