Ny undersøgelse: Så meget kan unge spare på indboforsikring

Du skal måske til at flytte hjemmefra i løbet af sommeren, og du skal derved til at betale for din egen indboforsikring. Samlino.dk er med på din rejse og hjælper dig med at finde den billigste og bedste dækning til dig.

August er den måned på året, hvor flest danskere flytter rundt fra landsdel til landsdel og fra by til by. Og der er rigtig mange, som skal tage det helt store skridt og flytte hjemmefra for første gang. Det er en kæmpe omvæltning, og der er mange ting, som du skal have styr på. Vi giver dig her en hjælp til at finde en passende indboforsikring, så du ikke skal være nervøs for dine ting, når du skal stå på egne ben.

 

Spar mange penge ved at sammenligne forsikringsselskaberne

 

Hvor meget kan du spare, når du skal flytte hjemmefra?

Det er de helt store besparelser, som du kan få, hvis du orienterer dig om forsikringsselskaberne, inden du skriver under. Vi har hos Samlino.dk trukket tal ud fra de største forsikringsselskaber i Danmark, hvor der er helt op til 3.000 kroners forskel.

Du skal have den helt basale indboforsikring, når du flytter hjemmefra. Det vil sige, at du skal have en retshjælps- og ansvarsdækning. Dernæst vil det være en rigtig god idé at få brand og vand med og en tyverisikring. Hvis du flytter til en af de store byer, hvor studiet ligger, og du skal cykle rundt. Derfor er det rart at være forsikret, i tilfælde af at den bliver stjålet skriver Samlino.dk  i en pressemeddelelse.

Her er priserne hos de 15 forsikringsselskaber

Her kan du orientere dig om selskabernes priser, hvis du er i den alder, hvor man flytter hjemmefra første gange. Vi har brugt en caseperson, der har modtaget disse priser. Læs mere om vores caseperson i metodeafsnittet længere nede på siden.

Undo 142 1.704 Basisdækning
Tryg 103 1.128 1.500 Basisdækning
Alm. Brand 248 2.976 1.321 339.000
Codan 288 3.460 1.253 Basisdækning
Gjensidige 201 2.412 2.042 394.000
FDM Forsikring 170 1.943 1.741 Sumløs
Nem Forsikring 299 3.595 1.883 Sumløs
Next Forsikring 350 4.200 1.000 Sumløs
Alka Forsikring 167 2.009 2.000 Sumløs
GF Forsikring 202 2.424 1.669 167.000
Topdanmark 182 2.184 2.053 Sumløs
If Forsikring 186 2.227 1.500 200.000
Pensam Forsikring 220 2.640 1.122 715.000
OK Forsikring 217 2.604 1.307 167.000
Købstædernes Forsikring 171 2.051
Priserne er hentet direkte fra forsikringsselskaberne egen hjemmeside. Data indhentet 16/7-2021. Vi har udelukkende kigget på priserne og dækningen – det betyder, at du kan få eventuelle samlerabatter og medlemsfordele hos forsikringsselskaberne, hvilket gør nogle endnu billigere på den lange bane.

 

Hvad skal du ellers have styr på, når du flytter hjemmefra?

Når du har fået styr på din indboforsikring, så er det også en essentiel del at have internet, og derfor kan du også få hjælp af Samlino.dk til at finde den billigste og bedste løsning til dig og din nye adresse.

 

Få en hurtig forbindelse til en billig pris

 

Metode af Samlino.dk til undersøgelsen

Samlino.dk har undersøgt og sammenlignet 15 danske forsikringsselskabers indboforsikringer. Målet har været at give unge et overblik over markedet – og hvor mange penge, de kan spare om året.

Casepersonen til undersøgelse: 20 år, bosat i København K, 1 Roomate og lejebolig. Dækningsbehovet er: Basis (retshjælp, ansvar, brand og vand) + cykeldækning), ingen alarm i lejligheden. 0 skader, da personen tidligere har været dækket af forældres indboforsikring. Caseperson er ikke medlem af en fagforening eller a-kasse.

Vi har indhentet priserne via forsikringsselskabernes egen hjemmeside. Prisen kan formentlig være anderledes, hvis du ringer og får en helt specifik pris. Dog er vores pointe, at unge vælger at tegne direkte gennem deres hjemmeside.

 

Find den billigste og bedste indboforsikring Spar mange penge ved at sammenligne forsikringsselskaberne

 

Kilder: Samlino.dk, Undo, Tryg, Alm. Brand, Codan, Gjensidige, FDM Forsikring, Nem Forsikring, NEXT Forsikring, Alka Forsikring, GF Forsikring, Topdanmark, If Forsikring, PenSam Forsikring, OK Forsikring og Købstædernes Forsikring

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.