Velkendt ansigt bliver ny privatkundechef i Vestjysk Bank i Billund

Brian Kjeldberg - PR-Foto: Vestjysk Bank

Efter 7 år som filialdirektør i Give filialen vender Brian Kjeldberg tilbage til Billund som privatkundechef, hvor han tidligere har været rådgiver i 21 år.

Det er ikke kun blandt kunder og kolleger, at Brian Kjeldberg er et kendt ansigt. Han har nemlig boet i Billund i 30 år og gennem mange år været aktiv i Billund IF Fodbold – først som spiller og senere som træner og bestyrelsesmedlem – og har derigennem også fået mange relationer i byen skriver Vestjysk Bank i en pressemeddelelse.

– Jeg har været rigtig glad for at være i Give og har engageret mig i byen og foreningslivet. Det har dog samtidig betydet, at jeg her i Billund ikke har haft fingeren på pulsen på samme måde som tidligere, og det har jeg savnet. Så da den rette jobmulighed for at komme tilbage bød sig, var jeg nødt til at gribe den, fortæller Brian Kjeldberg og fortsætter:

– De senere år er der sket rigtig meget i byen, og det gør der stadig. Den udviklingsproces glæder jeg mig til at komme tættere på gennem mit nye job. I de år, jeg har været væk, er andelen af udenlandske tilflyttere vokset betydeligt, og det mærker vi også her i filialen, hvor vi har fået en del kunder med andre nationaliteter. Det er et spændende område, som vi vil udvikle, så de udenlandske familier, der flytter til byen, fortsat oplever os som en stærk og engageret lokalbank på samme måde som vores øvrige kunder.


Cykelenthusiast i fritiden
Privat bor Brian Kjeldberg sammen med hustruen Bettina, som arbejder på LEGO. Datteren Karoline på 31 år og tvillingerne Johanne og Sigurd på 22 år er for længst fløjet fra reden og bor nu i henholdsvis København og Odense. Brian har tidligere brugt en stor del af sin fritid i fodboldklubben, men benene kan ikke helt være med på grønsværen længere. Derfor har han i stedet kastet sig over cykling og tager gerne en lang tur på jernhesten for at holde formen vedlige.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon