Gennemfør et maraton(løb) sammen med kammerater og kolleger

Foto: René Lind Gammelmark

Cykler og løbesko kommer i brug, når kammerater, kolleger og familie mødes til Bike & Run Stafetten den 2. september 2021 i Grindsted. Bike & Run Stafetten er et hyggeligt maraton(løb) for både motionsuvante og entusiaster. De godt 42 kilometer ’deles ud’ på mellem 3 og 5 deltagere fra samme hold. Og som noget nyt introducerer Grindsted Familie og Firma Idræt en walk-distance.

Grindsted Familie og Firma Idræt (GFFI) er igen vært, når der torsdag i festugen – den 2. september 2021 afvikles Bike & Run Stafetten i Grindsted.

Selvom Bike & Run Stafetten strækker sig over 42,195 kilometer, er der tale om en hyggelig maraton-event. Som hold med 3-5 deltagere deler man anstrengelserne – enten som løber eller på cykel. Hvert år stiller både luntere og hurtigløbere – samt dem på bedstemorcykler og dem på racercykler – til start i Bike & Run Stafetten.

Jesper Bech fra GFFI lader op til et brag af en aften – start- og målstregen er igen i år placeret på torvet midt i Grindsted..

”Deltagernes udstyr afspejler, at der er plads til alle. Vi uddeler godt nok præmier til de hurtigste, men det sociale er og skal være i højsædet – der er fuld forståelse for, at alle deltager på lige nøjagtig det niveau, man føler for. Jeg ser frem til en aftenstund, hvor rigtige mange lokale borgere får sved på panden og smil på læben,” siger Jesper Bech, der glæder sig til at endnu flere kan være med i år pga. den nye walk-distance:

”Nu kan holdene også stille med gående deltagere – walk’ere – som går 2,5 km. Så nu er der også plads til dem, der ikke er helt klar til at løbe eller cykle efter Corona-nedlukningen, men som gerne vil være en del af motionsfællesskabet og bidrage til holdindsatsen med en gåtur”, fortæller Jesper Bech fra GFFI.

Stærkt koncept
Bike & Run Stafetten som koncept er udviklet af Dansk Firmaidrætsforbund, og siden 2010 har over 35.000 deltagere krydset målstregen i Bike & Run-byer landet over.

Udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Steen Sulstad Pedersen, er taknemmelig over, at Grindsted familie og Firma Idræt lægger kræfter i at få stablet et succesrigt arrangement på benene i forbindelse med festugen den 2. september 2021.
”Vi tror på, vi skaber nogle unikke bånd via forrygende aktiviteter, og en masse fællesskaber forstærkes ved deltagelse i Bike & Run Stafetten. Dansk Firmaidrætsforbund og vores lokale firmaidrætsforeninger er altid klar med mere sparring og gode råd. Det gælder ikke mindst, hvis der er arbejdspladser, som er nysgerrige på, hvordan motion i endnu højere bliver en katalysator i hverdagen,” siger Steen Sulstad Pedersen.

Det er muligt at tilmelde sig Bike & Run Stafetten i Grindsted frem til og med 30.08.2021. Læs mere og tilmeld jer på www.bikeandrun.nu.

 

om Bike & Run Stafetten

  • Flere og flere arbejdspladser bruger Bike & Run Stafetten som et firmaarrangement – men alle kan stille hold, så derfor deltager mange også sammen med venner og familie.
  • Det koster kr. 545,00 (pr. hold) at deltage.
  • Der er herre-, dame- og mix-rækker – og præmier til vinderne i alle rækker.
  • Sådan gennemføres stafetten: Løber – 5 km (2 x 2,5 km), cyklist – 13,6 km (2 x 6,8 km), løber – 5 km (2 x 2,5 km), cyklist – 13,6 km (2 x 6,8 km), løber – 5 km (2 x 2,5 km).
  • Der er mulighed for opbevaring af tasker i teltet på Nørre torv.