På onsdag skal GSK Liga en tur til Outrup hvor de skal køre mod Region Varde Elitesport

Foto: René Lind Gammelmark

På onsdag den 4. August skal GSK Liga en tur til Varde, hvor Grindsted skal møde et meget formstærkt Varde mandskab på Varde Motor Arena kl. 19.00

Chris Pedersen fra GSK Liga fortæller: Vi har stor respekt for Varde´s hold, de har gjort det fornuftigt denne sæson, og vandt b.la deres seneste match 51-33 over Holsted. Men der skal ikke herske tvivl om, vi kommer for og få endnu en udebanesejr.

Vi havde en ærgerlig hjemmebanematch imod Vojens, hvor vi skuffede fælt i de sidste 3 heat, efter ellers og have ført matchen. Det skal der rettes op på, dog bliver der ingen ændringer i holdopstilling for Grindsted.

Holdet har fungeret glimrende sammen i år, og vi er overbeviste om det er den rette opstilling for og kunne hive en sejr imod Varde. Alle vores kørere har leveret virkeligt flot i udlandet de seneste 2 uger, og det ser rigtig positivt ud slutter Chris Pedersen.

Kampen bliver IKKE livestreamet, da TV2 Sport har meddelt at de samme aften viser løbet i Vojens mellem SES og Holsted Tigers. Grundet kontraktlige og rettighedsmæssige forpligtelser med TV2Sport må der ikke Live Streames fra øvrige løb på samme dato.

 

Holdopstilling Region Varde Elitesport

  1. Piotr Protasiewicz
  2. Aleksandr Loktaev
  3. Tomasz Gapinski
  4. Philip Hellström Bängs
  5. Tim Sørensen

Holdopstilling GSK Liga

  1.  Kenneth Bjerre
  2.  Patrick Hansen
  3.  David Bellego
  4.  Nikolaj Busk Jakobsen
  5.  Kevin Juhl Pedersen