Aktiviteter hos Grindsted Husholdningsforening i efterår 2021 og forår 2021

Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted Husholdningsforening er klar med nye kurser, som begynder i uge 34 og fremefter…

2 hold vandgymnastik og varmtvandsbassin, 5 hold med forskellige yogahold og pilatesmix og Pilates.

Vi påtænker opstart af flere forskellige kurser som engelsk, itailensk, smykkefremstilling, syning, knipling m.m. skriver foreningen i en pressemeddelelse.

 

Der vil også blive udbudt en række foredrag:

-”Lægens guide til naturlig sundhed – naturlige midler fremfor receptpligtig medicin”. Foredrag ved læge Søren Flytlie, Aarhus, som præsenterer emnet på en frisk og enkel måde med en pragmatisk og bred tilgang til sundhed.

-Formand for Danske Krigsbørns forening, Birgitte Breiner, fortæller om ”Tyskertøs – børnene råbte tyskerunge efter mig”.

-”Hvordan kan du tænke klimaet ind i hverdagen – og hvad har god klimaeffekt”? Debatforedrag ved klimaguide Anna Fenger Schefte.

Kan man flyve til Thailand og stadigvæk være klimabevidst? Er min nye elbil skidt for klimaet? – med afsæt i bogen ”Klimaguiden – red verden lidt hver dag”.

-Vi får inspiration til julens dekorationer og kranse v/ Anine Kristensen. Fru Krans kommer og tryller med naturens materialer til flotte kranse og dekorationer, som er hendes store passion.

-Vi julehygger med underholdning v/ John Skou, Filskov. Kaffe og kage. Amerikansk lotteri. Tilmelding.

-”Alene i Vildmarken”. Foredrag v/ Nicklas Flenø Mikaelsen og Emil Fammé Hansen der blev vindere i tv-programmet Alene i Vildmarken, 2021.

Nicklas og Emil vil komme ind på deres mentale rygsæk, belyse vejen til et positivt og energisk sind samt at opnå sine mål.

-”Kærlighed, gøgleri og skæve vinkler”. Foredrag ved maler, skulptør, foredragsholder og forfatter Ejvind Nielsen. Hvad er det, der i grunden betyder noget i tilværelsen. Hvad er det, der sætter kolorit på livet og gør det værd at leve? Er vi kørt fast? Er livet blevet en daglig trummerum uden indhold, spændingsmomenter, poesi og perspektiv? Hvis det er det, så lad os ændre det fra i dag!

-12 år i Dronningens fodspor med hjertet forrest. Foredrag ved tidligere stuepige og kammerjomfru

Kathrine Krupsdahl Svendsen. Kathrine fortæller, gennem egne erindringer, om dagliglivet og om de store begivenheder som ansat ved hoffet i årene 1997-2009. Begivenhedsrige år med kongelige bryllupper, rund fødselsdag og begravelse.

-Vinsmagning hos Wine N` Fun, Vesterbrogade 1, Grindsted v/Jens Sørensen Vi skal smage 7-8 vine. Der serveres grillbøf med tilbehør.

Følg os på www.grindsted-husholdningsforening.dk