Hos Spisestedet kan du få farmor mad

Vibeke og Jan Rasmussen - Foto: René Lind Gammelmark

Den 13. august 2020 åbnede Vibeke og Jan Rasmussen Burgerhuset i Grindsted. Konceptet var at åbne en burgerbar, hvor man kunne designe sin egen burger.  Men konceptet blev ændret, så man ud over at kunne købe burger også kunne købe håndmadder og smørrebrød, samt andre retter.

I starten af 2021 begyndte parret at tilbyde Dagens Ret, som er mad som farmor lavede det. Det er blevet et stort hit, og hver torsdag er der stegt flæsk med persillesovs på menuen fast.  Kunderne er ikke så meget de helt unge, men det lidt aldrende publikum, og navnet er nu ændret til Spisestedet, fordi det er meget mere end burgere der nu er på menuen.

Man kan også købe gårsdagens ret, hvis altså der er noget tilbage, for vi vil gerne undgå madspild. Der ud over laver vi håndmadder, smørrebrød, samt pålægskagemand på bestilling, platter, stjernekaster, samt pensionistmad.  Man kan også bestille selskabsmad ud af huset. Der er også nogle firmaer der har firmaordning om mad til personalet.

Pensionistmad
Spisestedet tilbyder pensionister at man kan købe mad til en hel måned for 1600,- kr.  Maden bliver leveret ud til kunden, en eller to gange ugentligt, alt efter hvad man aftaler. Leveringen er gratis i Grindsted  by, men udenfor Grindsted by er der et leveringsgebyr.