Ældrerådet i Billund Kommune forbereder sig til det forestående valg

I øjeblikket er man i Ældrerådet i Billund Kommune i gang med forberedelserne til det forestående valg, der afvikles samme dag som kommmunal- og regionsrådsvalget.

Ældrerådet har i den forbindelse lavet et blad, der oplyser lidt om ældrerådet og dets arbejde. Ældrerådet har en rådgivende funktion i kommunens spørgsmål om ældrepolitik.

Link til bladet : https://www.sebrochure.dk/billund_aeldreraad/WebView

Bladet er udarbejdet for at øge interessen for at deltage i rådets arbejde. Alle der er over 60 år og bosiddende i Billund Kommune kan stille op til valget. Der ud over skal bladet give et bedre kendskab til rådets arbejde, og dermed gerne føre til at endnu flere afgiver deres stemme ved valget til ældrerådet i november.

Ældrerådet bliver i forbindelse med valget udvidet til 9 personer, hvilket gør, at der bliver en bedre geografisk dækning fra de forskellige områder i Billund Kommune.

Der vil bliver afholdt opstillingsmøder i de 7 byer, hvor der stemmes i forbindelse med valget. Møderne vil blive holdt i perioden fra den 1. til den 14. september 2021.

Oplysninger om opstilling og generelt om ældrerådet, kan fås ved henvendelse til de nuværende medlemmer af ældrerådet skriver Gert Hansen i en pressemeddelelse på vegne af ældrerådet.