Besøg Trekantlitteraturs rullende samtalesalon i Billund

Jesper Wung Sung´- Foto: Jacbob Nielsen

Vær med, når Trekantlitteraturs rullende samtalesalon – i form af et retro folkevognsrugbrød – rammer Billund Bibliotek torsdag den 2. september kl. 19.00 – det foregår i forhallen.

Med ombord har vi den populære forfatter Jesper Wung-Sung, der vil være i samtale med Christina Andersen Reyn. De to vil bl.a. snakke om litteraturen i en coronatid og om Jesper Wung-Sungs finurlige digt ”Der danser en virus”, som er skrevet som et lille bogkram til den, du ikke må kramme for tiden.

Temaet for Trekantområdets Festuge er i år afstand.
Trekantområdets syv biblioteker kører i uge 35 en rullende samtalesalon ud på tværs af kommunegrænserne for med humor og litterære fællesskaber at mindske afstanden mellem os. Den rullende samtalesalon vil danne ramme om en række forfatterarrangementer, hvor vi sætter spot på den finurlige og ofte humoristiske litteratur, der er udsprunget af corona-krisen.

Jesper Wung-Sung modtog De Gyldne Laurbær 2017 for sin slægtsroman ”En anden gren”. I 2021 udgav han ”Kvinde set fra ryggen” om Ida Hammershøi – kvinden de fleste nok bedst kender som en tavs, anonym, rygvendt skikkelse fra maleren og ægtemanden Vilhelm Hammershøis berømte værker.

Christina Andersen Reyn er kulturel iværksætter og forfatter. Hun har senest udgivet romanen ”Lysere dage”.

Trekantlitteratur er arrangeret i samarbejde med Trekantområdets Festuge. Du kan læse mere om hvilke andre forfattere, den rullende samtalesalon får besøg af, og hvor den gør holdt på www.trekantfest.dk. skriver Billund Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Bibliotekets arrangementer afholdes efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Torsdag den. 2. september kl. 19:00

Billund Bibliotek – Forhallen

NB: Arrangementet er gratis, men kræver billet – bestil på billundbib.dk