Så sker det! Bike Concept åbner på søndag i ny butik på Trehøjevej

Foto: René Lind Gammelmark

Nu sker det snart. Bike Concept flytter til Trehøjevej og nu på søndag fra 10 til 13 er den første åbningsdag i de nye lokaler.

Onsdag formiddag var det en fortrøstningsfuld Michael Tronborg der i den gamle butik på Nørregade fortalte at de nu på søndag åbner kl. 10 i den nye butik på Trehøjevej.

Foto: René Lind Gammelmark

Til spørgsmålet om de er klar til at åbne, svarede Michael at det håber han da, men det kan godt give nogle lange aftener inden det sidste er på plads. Det hele står klar der ude, vi mangler bare at flytte varerne og værkstedet, så jeg er sikker på vi nok skal nå det.

I morgen bliver der leveret nye skilte, så kunderne også kan se at der er en butik, og hvilken type butik det er, men der vil selvfølgelig bliver nogle justeringer inden det hele er helt på plads.

Foto: René Lind Gammelmark

Det er det samme kendte personale der skal betjene kunderne og vi fortsætter med Post Nord Pakkeshop fortæller Michael Tronborg.

Afhening af cykler hos kunderne
Bike Concept laver en køre/bringe ordning, så vi kan hjælpe vores kunder i Grindsted, når der er travlt, vil der kunne forventes en til to dages ventetid da vi ikke er så mange i butikken. 

Åbningssalg
Vi laver nogle gode tilbud på forskellige varer, og tilbuddene vil gælde fra søndag og ugen efter.