Per Jensen fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen den 26. august 2021

Per Jensen - PR-Foto: LEGO

19Per Jensen, Billund, fejrer torsdag den 26. august 2021, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Per blev 1. august 1987 ansat som kontorelev på Lønkontoret i LEGO System A/S, og arbejdede efter endt læretid som lønassistent indtil april 1996, hvor Per søgte nye udfordringer. I september 1998 vendte Per tilbage til LEGO Koncernen som projektassistent på implementering af SAP tidsregistrering for Billund. Per var også med i implementeringen af nyt PBS lønsystem til DK og efterfølgende support heraf indtil april 2005, hvor Per søgte nye udfordringer. 1. december 2010 vendte Per tilbage til LEGO Koncernen som HR konsulent med udvikling og support af tid og løn processer som arbejdsområde.

Igennem de sidste 10 års ansættelse har Per været involveret i implementering af SAP tidsregistrering i Kina og Mexico, SAP lønsystem i Danmark, Storbritannien og Mexico, samt optimeringer af eksisterende tids- og lønløsninger.

I en dagligdag med stor fokus på kvaliteten af løn og tids processer, forstår Per at balancere det operationelle med det fremadrettede perspektiv. Gennem årene har Per været jorden rundt, og har derigennem skaffet sig mange kontakter og venskaber i alle hjørner af LEGO Koncernen. Per er kendt for det altid gode humør og den enorme energi. Arbejdsdagen er fyldt med hårdt arbejde og en god del friske kommentarer, som vi alle får os et godt grin over. Per er altid meget hjælpsom og altid parat med en hjælpende hånd til en kollega skriver LEGO.