Morten Hygum fejrer den 3. september 25-års jubilæum på IFF

Morten Hygum - PR-Foto: IFF

Morten Hygum, Operations Manager, IFF (tidligere DuPont Nutrition & Biosciences), Grindsted, havde 25 års jubilæum den 1. august 2021

 

Med en uddannelse som maskiningeniør startede Morten hos Danisco d. 1. august 1996. Efter en periode, hvor Morten fungerede som projektleder for diverse investeringsprojekter forskellige steder på fabrikken, overtog Morten i 2002 ledelsen af Mekanisk Engineering gruppen i Grindsted, som på det tidspunkt deltog i projekter i hele verden. En position, som Morten havde, frem til 2009.

Siden 2009 har Morten været produktionschef i BIO afdelingen. Her har han ansvaret for den daglige drift for produktion af Natamycin, Antioxidanter, Funktionelle Systemer og Enzymer – alle produkter, som skal leve op til høje kvalitetskrav, da de indgår i fødevareproduktioner over hele verden.

Morten indgår i det daglige ledelsesteam i IFF Grindsted, hvor han med loyalitet er med til at sikre samarbejdet på fabrikken. Dette gør han blandt andet ved at involvere sig i medarbejdernes forskelligheder og bruge sin tekniske erfaring til at afhjælpe problemer og guide kolleger i teknisk problemløsning og optimering.

Morten er bosiddende i Grindsted, gift med Lene og sammen har de to voksne børn.
I fritiden ynder han at trække i cykeltøjet og cykle lange ture, men bruger også en del af sin tid på frivilligt arbejde i Svømmeklubben Grindsted.

 

Jubilæet fejres fredag den 3. september 2021 med en reception kl. 09.30, samt efterfølgende frokost for familie, venner og kollegaer.