Fællesaften på Falckstationen i Grindsted

Pr-Foto: Lars Gyldenkrone

Beredskabsforbundet og det frivillige supplerende beredskab (TrekantBrand) kunne den 18. august, efter lang tids lockdown, sige hej til Falck folkene i Grindsted, med en grillpølse til alle mand ved brandstationen i Grindsted.

Da vi har været udfordret af nedlukning af stationerne på tværs af hinanden, er det først nu vi kan præsentere ,de nye rammer i Grindsted. 

I den anledning kunne de frivillige, som er en ekstra ressource i redningsberedskabet, vise deres materiel frem. 

 En nye forplejningsvogn, som et par frivillige fra stationen i Kolding kom med blev fremvist. Forplejningsvognen bruges fortrinsvis til længerevarende indsatser, i daglig tale er den blevet døbt madkassen skriver Lars Gyldenkrone til Netavisen Grindsted.

Pr-Foto: Lars Gyldenkrone

Pr-Foto: Lars Gyldenkrone

Pr-Foto: Lars Gyldenkrone