Se de mange billeder: Fuckdale Havefest 2021 kunne melde udsolgt før start

Foto: René Lind Gammelmark

Trekløveret bag Fuckdale Havefest 2021 : Flemming Marquardt, Janus Engelbrecht samt Henrik Terp var særdeles godt tilfreds da Netavisen Grindsteds redaktør var en tur forbi festivalpladsen lørdag eftermiddag.  Henrik Terp fortalte at alle billetterne på forhånd var udsolgt, og at der de sidste par dage havde være mange der havde kontaktet dem, fordi de gerne ville købe billetter.  

Der var solgt godt 300 billetter, så med hjælpere og musikere er der vel omkring 400 personer her fortæller Henrik Terp.  For at få sådan et arrangement til at fungere, er der 36 hjælpere. 

Trekløverets koner havde forskellige ansvarsopgaver, Henrik Terps kone Christina stod for ølbaren, mens Janus Engelbrechts kone Pia stod for ginbaren og Flemming Marquardts kone Randi stod for madvognen.

Netavisen Grindsteds redaktør talte med en del af festivalgæsterne, der alle fortalte at de synes det var vildt hyggeligt, og at de helt sikkert vil komme til næste år.

Billetprisen var kun 149,- kr. og det kan kun lade sig gøre fordi musikerne spiller gratis, lige med undtagelse af Back in Black, som vores hovedsponsor 2 Water har betalt.

Man kunne også se amerikanerbiler, for US Turtle Power fra Sdr.Omme udstillede nogle af deres biler. Der var to kontrollører på pladsen.

Var du til havefesten ? klik på de mange billeder i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse