Stafet For Livet 2021 i ændret udgave, men med samme formål!

Foto: René Lind Gammelmark

Som det også var gældende sidste år, så vil det blive en Stafet for livet i Billund kommune, som bliver en anderledes en af slagsen.

Den første weekend i september plejer Filskov Stadion at danne ramme om en masse trofaste deltagere, underholdning og aktiviteter med det fælles mål, at samle et flot beløb ind til kampen mod kræft.

Som så mange andre arrangementer er vi også ramt af Corona situationen, og selvom en del restriktioner er ophævet, så har vi alligevel valgt at årets stafet ikke bliver i den sædvanlige udgave.

Stafetten i år bliver afviklet på én dag, nemlig lørdag d. 4. september fra kl. 10 til 22, og programmet for dagen bliver fordelt over byerne Billund og Grindsted.

Stafetten åbnes kl. 10.00 i Billund ved den internationale skole på Vejlevej, og sendes også live på Facebook. Her er der også mulighed for at deltagerne kan benytte sig af de planlagte ruter til at gå eller løbe en masse runder i den gode sags tjeneste. I løbet af dagen vil der være forskellige former for aktiviteter og underholdning, ligesom man kan købe sin kaffe og kage, og andre forfriskninger.

Som altid kan man også i Stafet teltet købe sin helt egen lyspose, og hvis man ønsker det, vil posen blive opstillet om aftenen til lysceremonien i Grindsted. Arrangementet i Billund slutter kl. 17. Man kan naturligvis også tage posen med hjem, hvis man ønsker denne mulighed. Poserne koster 50,-.

I Grindsted vil stafetten have base i Anlægget på Vesterbrogade, og her kan man ligeledes benytte sig af ruterne til en omgang motion i kampen mod kræft. Også her vil der være aktiviteter dagen igennem, og kl. 20 vil Carla Eriksen og John Skou optræde for de fremmødte. Og som i Billund kan man købe kaffe og kage og andre forfriskninger, samt købe lysposer i stafetteltet. Poserne koster 50,-.

Under hver stafet afholdes desuden den smukke lysceremoni ved mørkets frembrud, hvor vi mindes eller sender en tanke til dem, der kæmper. Du kan støtte en stafet ved at købe en lyspose, som du selv kan dekorere med en hilsen.
 

Kl. 21.30 afholdes den traditionsrige lys ceremoni, som altid er en del af stafet for livet.

Lystaler i år er Jette Seidenschnur, og solsosang ved Mette Gustavsen.

Har man ikke mulighed for at deltage fysisk på stafetdagen, kan man alligevel være med ved at tilmelde sig inde på vores hjemmeside www.stafetforlivet.dk/billund, det koster 100 kr., og beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og Stafet for livet.

Vi håber at der forsat vil være stor opbakning til Stafet For Livet i Billund Kommune, på trods af de ændrede forudsætninger, som er gældende for 2021, så vi kan kun opfordre til at man tilmelder sig på hjemmesiden, og møde op på de to hostspot steder og tager del i kampen mod kræft, og så glæder vi os naturligvis til at kunne afholde en normal udgave af stafetten igen i 2022 skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.