Grindsted Festuge: Sydbank Fonden donerer koncert med The Grandfætters

The Grandfættes - PR-Foto: Henrik Vinther Krogh

Onsdag aften kl. 19.30 i festugen er der fri entre til lune tekster og god musik i selskab med de fire unge gutter i The Grandfætters, som synger og fortæller om livet i Vestjylland. The Grandfætters kommer fra Thyborøn og er blevet sammenlignet med både Johnny Madsen, Allan Olsen og Tørfisk.

– Vi synes, at The Grandfætters fortjener at blive hørt af et større publikum, og derfor er det en stor glæde for Sydbank Fonden, at donere denne koncert til Grindsted Festuge, siger Sofie Laursen, filialdirektør, Sydbank i Grindsted.

Sydbank og Sydbank Fonden har flere gange tidligere bidraget til Grindsted Festuge, og i år er altså ingen undtagelse. The Grandfætters spiller til en siddende koncert i teltet på Nørretorv, og der kan købes vand og øl i teltet. Der er fri entre.

-Grindsted festuge er vigtig for det lokale sammenhold her i byen. Vi er glade for at bidrage til festugen og sikre, at alle kan få en god koncertoplevelse ganske gratis. Jeg glæder mig til at opleve festugen og jeg håber på at møde mange mennesker til koncerten, siger Sofie Laursen i en pressemeddelelse.