Hvem skal vinde den sociale virksomhedspris Rødder og Vinger 2021?

Foto: René Lind Gammelmark

Igen i år vil Voksenudvalget i Billund Kommune uddele den sociale virksomhedspris Rødder og Vinger. Voksenudvalget vil gerne belønne den virksomhed i Billund kommune, som enten har gjort sig særlig umage for at ansætte eller uddanne unge under 30 år, der er i særlig risiko for helt at blive tabt i forhold til arbejdsmarkedet, eller virksomheder som investerer i og skaber nye arbejdspladser i kommunen.

Alle borgere, foreninger, virksomheder og medarbejdere har mulighed for at komme med forslag til, hvem der fortjener at vinde prisen. Ud af de indkomne forslag udvælger Voksenudvalget et antal nominerede, som præsenteres på kommunens hjemmeside, inden den endelige vinder kåres i slutningen af året.

Voksenudvalget lægger i år særlig vægt på:

  • Ansættelse og/eller uddannelse af unge under 30 år, der er i risiko for at blive tabt i forhold til arbejdsmarkedet.
  • Virksomheder, der investerer i og skaber nye arbejdspladser i kommunen
    Både små, mellemstore og store virksomheder kan komme i betragtning til prisen.

Udover den store anerkendelse – i form af et diplom og en statuette – er prisen et kontant beløb på 10.000 kr., virksomheden kan anvende på et arrangement for personalet.

Voksenudvalget vil gerne overrække prisen til virksomheden i forbindelse med en event på virksomheden eller på Rådhuset til november.

Voksenudvalget kårer en vinder på mødet den 25. oktober 2021 skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Deadline for at indsende forslag

Indtil søndag den 29. august 2021 klokken 23.59 har man mulighed for at sende Billund Kommune sine forslag af virksomheder til Rødder og Vinger 2021. Hvis man sidder med en virksomhed i tankerne, som du synes skal vinde prisen, så send en mail til fch@billund.dk med en beskrivelse af følgende:

  • Virksomhedens navn og adresse (virksomheden eller dens underafdeling skal have adresse i Billund Kommune).
  • Hvordan har virksomheden i særlig grad arbejdet med enten (kom gerne med eksempler):

      – Ansættelse og/eller uddannelse af unge under 30 år, der er i risiko for at blive tabt i forhold til arbejdsmarkedet eller

      – Investeret i og skabt nye arbejdspladser i kommunen

  • Hvorfor indstilles virksomheden – på hvilken måde gør virksomheden på andre områder en særlig indsats? Kom gerne med eksempler.

      • Oplysninger på den, der indstiller (Navn, E-mail, Telefonnummer, Relation til virksomheden).