Anne Lise Holm opstiller til byrådet for Socialdemokratiet

Anne Lise Holm - PR-Foto

Anne Lise Holm, kandidat til kommunalvalget for Socialdemokratiet.

Jeg – nu 69 år og bosiddende i Sdr. Omme – er født og opvokset i Sønderjylland. Efter uddannelsen som cand. mag. blev jeg ansat ved Erhvervsgymnasiet Grindsted, og det er en mærkesag for mig at fastholde kommunen som attraktivt uddannelsessted. Vore skoler har et højt fagligt niveau, men for unge tæller det også i fritiden at være, hvor det sner, så lad os få det til at sne. Lad os arbejde på, at kommunen ikke bare bliver Børnenes Hovedstad, men også en rammen om et rigt ungdomsliv.

Siden 1990 har jeg været aktiv i Grindsted Amatørscene og er pt. formand. Det fællesskab og de udfoldelsesmuligheder, der ligger i foreningslivet, kunne jeg ønske for alle. I storbyen appellerer det store kulturelle udbud til tilskueroplevelser. I mindre byer skaber man ofte oplevelserne selv. En mærkesag for mig er at understøtte mangfoldigheden af kulturelle tiltag, herunder også det kulturmøde, der ligger i integrationen af flygtninge. Her er kommunen kommet langt, og det er jeg stolt af. Jeg vil gerne bidrage til også på dette område at komme endnu længere.

Endnu en mærkesag finder jeg i udtrykket ”Et samfund skal kendetegnes på, hvordan det behandler sine svageste”. Det er et ansvar enhver politiker må tage på sig og ikke alene overlade til embedsmænd, hvor dygtige de end måtte være. Det løftes kun ved at være i tæt, tillidsfund og åben dialog med brugerne og de ansatte inden det sociale område. Kun således kan gode idéer brede sig og problemer blive taget hånd om.  

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.