Vorbasse Open Air er aflyst – der var ikke solgt nok billetter

Brian Madsen og Jane Langvad har aflyst Vorbasse Open Air. Der var solgt 1200-1300 billetter, og det var ikke nok til at få det til at hænge sammen for arrangørerne, der derfor har valgt at aflyse koncerterne. 

Det var en gammel drøm som Brian havde haft, om at lave en festival i Vorbasse. Brian og familien havde da også håbet at folk ville tage godt den to-dages festival der var planlagt til at skulle løbe af stabelen den 10. og 11. september 2021, men der var ikke solgt billetter nok til at gennemføre projektet. Brian Madsen fortæller til Netavisen Grindsted, at han har fået at vide af musikbookerne at det er et generelt problem med manglende opbakning over hele Danmark lige nu.

Det er ikke gratis for Brian og familien at aflyse Open Air, tværtimod så bliver det en dyr affære. Brian Madsen ved på nuværede tidspunkt ikke om han på et senere tidspunkt vil arrangere et sådan arrangement, nu skal vi lige sunde os over det her fortæller han til Netavisen Grindsted.

Alle de købte billetter vil refunderet, og han regner med at alle der har købt billet får deres penge tilbage i løbet af en ugestid.

 

Læs også

Den 10. og 11. september er der Vorbasse OPEN AIR 2021