Pelle Normann Brix fejrer den 3. september 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Peller Norman Brix - PR-Foto: LEGO

Pelle Normann Brix, Århus, fejrer fredag den 3. september 2021 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.  

Pelle blev i 1991 ansat i Produktudvikling 4 med fokus på udvikling af modeller og oplevelser. 

I årene indtil 2007 var Pelle designer på utallige projekter, modeller, elementer og generel systemudvikling. Pelle har arbejdet med alt lige fra LEGO Technic, LEGO Competition, Bionicle til Outdoor Racer og meget mere. Med base i LEGO Technic teamet, og med afstikkere til Produkt Technology organisationen, oparbejdede Pelle en unik ekspertise i byggesystemet med fokus på den funktionelle og mekaniske oplevelse, der i dag er så velkendte vektorer i specielt LEGO MINDSTORMS og LEGO Technic. Efter en periode med job uden for LEGO Koncernen vendte Pelle i 2010 tilbage som Model Designer i LEGO Education.

I 2012 var Pelle det naturlige valg i forhold til at varetage ansvaret som leder af Model og Element Design Teamet i LEGO Education.

Her fungerer Pelle i dag som en stærk og funktionel leder, med et solidt forankret LEGO dna, for sit fantastiske team. Udover at være en personlig engageret og passioneret teamleder, er Pelle en nytænkende og innovativ hands-on designer, en god mentor samt en højt skattet holdspiller.

Pelles arbejdsliv, personlighed og dna er defineret ved, at han besidder et sandt opfindergen, er nysgerrig, altid villig til at løse nye opgaver samt passioneret omkring at udvikle nye og bedre måder at gøre tingene på. Med en bundsolid viden, og en intuitiv forståelse for LEGO byggesystemet, er Pelle i stand til at innovere og problemløse på højt niveau og derved se muligheder i LEGO systemet -og oplevelsen, som ikke nødvendigvis ligger lige for. Pelle har igennem alle årene været en sand ambassadør for LEGO oplevelsen, og har dermed influeret og inspireret utallige børn kloden over.