Travbanen, Skulpturparken og Billund Bymidte rykker tættere på hinanden

Stien giver en anderledes vinkel på Skulpturparken og Billund Bæk. Foto: Billund Kommune

Billund Kommune har anlagt en midlertidig sti, som forbinder skulpturstien med travbanen, der snart bliver forvandlet til en ny bydel.

Travbanen i Billund bliver over de kommende år forvandlet til en ny bydel. KIRKBI har købt travbanen af Billund Trav og overtager området i begyndelsen af 2022. Tanken er, at den nye bydel skal rumme et stort grønt område ”Det grønne hjerte”, der kan blive til glæde for alle i Billund.

Travbanen ligger meget tæt på bymidten, og nok tættere end de fleste faktisk er bevidste om. For at give kommunens borgere en fornemmelse af, hvor tæt travbanen er på bymidten, er der nu etableret en midlertidig sti, så man kan gå fra Skulpturparken syd om bækken og direkte hen til travbanen.

Kommer man fra bymidten, tager stien sin begyndelse i den sydlige ende af Skulpturparken (ved skulpturen 3-dimensional circle). Herfra giver turen ikke blot et smugkig ind på travbanen, hvor den nye bydel kommer til at udfolde sig, men på turen får man også en helt ny vinkel på Skulpturparken og Billund Bæk.

For enden af stien kan man desuden læse om processen for udviklingen af travbanen skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo