Birthe Nielsen opstiller til byrådet for Socialdemokratiet

Birthe Nielsen - PR-Foto

Birthe Nielsen, Hejnsvig, kandidat til kommunalvalget for Socialdemokratiet.

Hvis kommunalpolitikere ender med kun at kigge i regneark og på budgetopfølgninger, så bliver resultatet derefter.

Vi skal naturligvis have styr på pengene, men vi skal også huske at have styr på de værdier, der ikke kan tælles i kroner og ører.

Mit navn er Birthe Nielsen. Jeg er 53 år, uddannet civiløkonom, gift og bosiddende i Hejnsvig.

Jeg vil gerne arbejde for, at Billund Kommune bliver borgernes medspiller. Det gør vi ved at sætte borgernes behov i centrum og huske, at alt hvad vi gør som kommune bør tage udgangspunkt i borgernes behov.

Jeg bor i en af kommunens små byer – Hejnsvig. Jeg vil gerne arbejde for at binde kommunen sammen, så de små byer også bliver inviteret med til den fest, der lige nu finder sted i de to centerbyer. Vi skal gøre det attraktivt at bo og arbejde i de mindre byer og sørge for, at borgerne kan komme nemt rundt i kommunen.

Jeg er mor til tre voksne børn. Heraf en ”sjælden dansker”. Derfor banker mit hjerte lidt ekstra for handicapområdet. Jeg ser med bekymring på det specialiserede socialområde, som bare vokser og vokser. Jeg synes, vi skylder os selv og hinanden at undersøge, hvorfor det forholder sig sådan, og hvad vi kan gøre. Jeg vil gerne arbejde for, at vi får så mange som muligt med, også dem hvor det kræver en ekstra indsats. Vi kan ikke købe en forkromet model hver gang, men vi skal turde investere i mennesker.

Det vil jeg kæmpe for.