GGIF Håndbolds1.divsionsherrer har Sæsonpremiere i Lynghallen på lørdag

Foto: René Lind Gammelmark

Det er med stor glæde, at vi på lørdag d. 04.09 kl. 16.00 igen kan byde på håndbold, fra den næstbedste håndboldrække, når vi byder op til dans i Lynghallen. 
En ny håndboldsæson skydes i gang med et kæmpe brag, når vores GGIF Herrer tager imod HC Midtjylland. Gæsterne fra Herning var i forrige sæson med helt fremme i 1.division og var til det sidste med i kampen om en plads til oprykningsspillet til håndboldligaen. Derfor er det selvsagt et potent hold Grindsted tager imod, og holdet er ikke blevet mindre kampdygtig til denne sæson – tværtimod. HC Midtjylland har forstærket holdet med flere spillere, der har haft deres daglige gang i håndboldligaen. Det gælder blandt andet den hurtige venstrefløj Kasper Kvist, der kommer fra Ribe-Esbjerg HH, og den eksplosive højre back Jonas Langerhuus der var at finde i Lemvig Thyborøn Håndbold i forrige sæson skriver Michael Steen-Andersen forud for kampen.

HC Midtjylland skal dog stå tidligt op for at bide skeer med vores herrer, der har vist sprudlende spil i træningskampene, hvor det i sidste træningskamp blev til et 1-måls nederlag til det nykårede ligahold fra Skive fH. GGIF viste i mange kampe sidste år prøver på deres høje topniveau, og med et år i 1.division, går herrerne nu ind til en sæson, hvor de skal prøve at følge op på præstationerne fra forrige sæson samt lægge niveauer på. Træningskampene har derudover vist, at de nytilkomne spillere byder godt ind til et talentfuldt hold, hvilket vi forhåbentligt vil se lørdag.

Sidst men ikke mindst glæder spillerne sig, som var det juleaften, til at spille for tilskuere igen. Vi håber meget på en stor opbakning i Lynghallen, så vi kan vise udebaneholdet, hvilket tryk der kan være, når der bliver set håndbold i Grindsted. 

Hvis I møder op, så er i garanteret et hjemmehold, der vil gøre alt for at tilkæmpe sig 2 point og få en god start på en forhåbentligt forrygende sæson i 1.division slutter Michael Steen-Andersen.