Arne Spangfort Christensen genopstiller til byrådet for Socialdemokratiet

Arne Spangfort Christensen PR-Foto

Jeg hedder Arne Spangfort Christensen, og jeg bor i Vorbasse sammen med Kirsti.

Jeg har to børn og fire børnebørn, som jeg bruger meget tid sammen med. I mit civile hverv arbejder jeg på GKN Wheels Nagbøl i Lunderskov, hvor jeg har posten som tillidsmand. Derudover har jeg siddet i Byrådet i snart otte år, og jeg håber meget på, at jeg kan få endnu en periode, da der er mange ting, jeg gerne vil være med til at præge i kommunen. Sport fylder meget for mig, og jeg går særligt op i fodbold. Jeg kan rigtigt godt lide at se fodbold i fjernsynet men også på lokale stadions.

I det politiske er det vigtigt for mig, at vi har fokus på samtlige bysamfund i Billund Kommune. Vi skal sikre, at der er en balance. Jeg har mit udgangspunkt i Vorbasse, hvor jeg også igennem tiden har været frivillig forskellige steder. Derudover er det vigtigt for, at vi har et godt arbejdsmiljø for de ansatte i kommunen. På den måde kan vi sikre, at der er gode forhold og på den måde tiltrække dygtige og kvalificerede medarbejdere. Vi skal også have fokus på borgernes ønsker og ikke på firkantede regler.

Det er ligeledes vigtigt for mig, at vi har et godt samarbejde i Byrådet. På den måde når vi bedst nogle gode resultater for kommunen på tværs af partiskel.

Jeg ser frem til en spændende valgkamp, hvor jeg er en del af et rigtig godt socialdemokratisk hold.