The Grandfætters holdt koncert i et fyldt Festugetelt

Foto: Jørn Sletting

OPDATERET

Det var et propfyldt festugetelt på Nørretorv onsdag aften. Sydbank havde som sit bidrag til festugen, hyret The Grandfætters til at spille. Det var en rigtig god musikalsk oplevelse og hele vejen rundt blev der rocket med. De fem fyre i bandet underholdte med historier og anekdoter fra og om livet i Vestjylland til stor glæde og grin for alle godt 200 fremmødte. Alle gik hjem med et smil på læben!

Koncerten med The Grandfætters var sponseret af Sydbank Fonden, hvilket betød at der var gratis adgang til koncerten der startede onsdag aften kl. 19.30 i Festugeteltet på Nørre Torv.

Der var godt 200 gæster inde i teltet og 10-20 udenfor teltet.

Sofie Ross Laursen takker Jan Poulsen og Johnny Hansen fra Grindsted Festuge der stod i baren, og for at skabe rammerne for denne aften – og ikke mindst hele festugen. ” Jeg er stolt over at vi i Sydbank støtter op om festugen igen i år og vi i Sydbank Grindsted vil gerne takke for en fantastisk aften.” 

Klik på billederne i galleriet herunder for at se billederne i stor størrelse