Anna-Marie Skov Aagaard fejrer den 10. september 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

PR-Foto: LEGO

Anna-Marie Skov Aagaard blev i 1993 ansat som plastmager lærling og blev efterfølgende udlært i 1996.

efter endt læretid var det tid til af afprøve tilværelsen udenfor LEGO, hvorfor Anna-Marie tilbragte en to-årig periode hos firmaet Lynddahl plast, hvor hovedområdet var extrudering af primært komponenter til den tekniske industri.

Anna-Marie vendte i 1998 tilbage til LEGO støberiet på Kornmarken hvor hun varetog forskellige jobs i modulerne, primært som teknikker. I perioden 2002-04 var Anna-Marie udvalgt til at være en af vores leads på opstart af 2.linje konceptet i modul 7-8 efterfulgt af den samme implementering i modul 9-10 i perioden 2004 og fremadrettet.

I 2007 tog Anna-Marie opgaveleder uddannelsen og startede kort tid efter sin karriere i MPE&E / Moulding Process Engineering & Education på Kornmarken.

Anna-Marie har gennem efterhånden mange år demonstreret en unik forståelse af end to end processen fra form fremskaffelse til højt-ydende produktionsform, og har ligeledes udviklet en passion for vores materialer og masterbatches, både hvad angår udvikling samt tilknyttede problemstillinger i vores daglige processer i tæt samarbejde med Materials i E&Q.

Anna-Marie er ligeledes et strålende eksempel på en kollega, der har tilegnet sig unik viden gennem adskillige jobs i vores Moulding supply chain, herunder i særdeleshed støberiet i Billund/KOM. Anna-Marie er endvidere kendt som en særdeles dedikeret kollega der brænder for indholdet i sit job og i særdeleshed ligeledes for sine kollegaer samt naturligvis samarbejdspartnere.

Stort Tillykke Anna-Marie Skov Aagaard