Kurt Jensen genopstiller til byrådet for Socialdemokratiet

Kurt Jensen - PR-Foto

Kurt Jensen, Sdr. Omme, kandidat til kommunalvalget 2021 for Socialdemokratiet.

Kurt Jensen, din garant for et levende lokalsamfund. De fleste kender mig fra foreningslivet i Sdr. Omme, hvor jeg altid har været meget aktiv og siddet i mange forskellige bestyrelser. Jeg er 63 år og tømrer. De sidste snart 8 år har jeg været medlem af Billund Byråd. I nuværende periode har jeg siddet i Økonomiudvalget og været formand for Børne- og Ungeudvalget. 

Jeg er opvokset i Filskov og har boet 40 år i Sdr. Omme. Jeg har 4 børn og 3 børnebørn. Jeg er uddannet tømrer og har arbejdet 15 år i Skjern hos Arte Glasbyg. Inden da var jeg ansat 22 år hos Rationel Vinduer, hvor jeg også var tillidsmand.

I Byrådet vil jeg arbejde for både de større og mindre byer i kommunen. Jeg vil arbejde for en aktiv landdistriktspolitik, hvor jeg vil prioritere et velfungerende lokalsamfund. Vi har en stor indpendling i kommunen, så det skal gøres endnu mere attraktivt at flytte til vores kommune, hvor godt 40 % af befolkningen i Billund Kommune er bosiddende i landdistrikterne.

Ældreplejeområdet skal opprioriteres, da denne stigende befolkningsgruppe har brug for hjælp og god pleje.

Flere stier og cykelstier, da det er med til at trafiksikre og få de bløde trafikanter væk fra vejene og samtidig forbinde kommunen.

Jeg vil også gerne styrke Campus i Grindsted. Det skal være et omdrejningspunkt for vores unge mennesker i hele området.

Jeg vil hver dag gøre mit bedste for at skabe gode forhold til alle kommunens borgere unge som ældre. 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.