Dansk Bonsai Selskab har 40 års jubilæum og fejrer det i Billund Centret den 18. og 19. september

Foto: PIxabay.com

Dansk Bonsai Selskab er en landsdækkende forening, der har til formål at samle personer med interesse for bonsai-kunst i Danmark, samt at deltage i internationalt samarbejde i denne forbindelse.

Som led i Selskabets oplysende virke afholdes offentlige udstillinger og demonstrationer af bonsaifremstilling, hvor kontakten med publikum er et væsentligt element.

I samarbejde med Jysk Bonsai Klub, der har medlemmer i hele Syddanmark, afholder Dansk Bonsai Selskab et stort jubilæums arrangement i weekenden den 18. og 19. september 2021 i Billund Centret.

Jubilæums-arrangementets indhold
Der vil være en udstilling af bonsai træer og -skåle i forhallen, hvor der også vil være vejlednings- og informationsstande, salg/bortauktionering af bonsai-værktøj, plantegrundlag, skåle, m.v., samt konkurrencer.

Der vil være fri og gratis adgang for publikum til alt dette.

I teatersalen vil der være en spektakulær udstilling af de absolut bedste bonsai træer i Danmark under forhold, der opfylder internationale normer for bonsaiudstillinger og lader træerne komme til deres fulde ret.

Endvidere optræder den professionelle og meget tiltalende bonsai-mester Peter Warren fra UK. Hans bidrag vil være en imponerende heldagsdemonstration fra scenen af fremstilling af et bonsai træ – et levende kunstværk – ud fra en rå planteskoleplante. Processen og resultatet vil tage pusten fra enhver!

 Den følgende dag vil Peter Warren lede en workshop, hvor bonsaientusiaster under Peters anvisning omdanner plantegrundlag til kunstfærdige bonsai. En lignende workshop ledes af hollænderen Bruno Wijmann, der er international dommer. Undervejs øser Peter og Bruno på pædagogisk vis af deres erfaring og giver værdifuld vejledning og tips til alle bonsai-og planteinteresserede.

Der er entre til teatersalens udstilling og sceneoptræden.  (Dagsbillet  50 kr. Weekendbillet  80 kr.) 

Se mere om Dansk Bonsai Selskab her:  https://bonsai-danmark.dk/

Se mere om Jysk Bonsai Klub her:  https://jyskbonsai.dk/