Brandmænd tilkaldt til mindre kemikalieuheld i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag eftermiddag kl. 14.14 blev brandmænd fra TrekantBrand Station Grindsted kaldt til mindre forurening/kemikalieuheld på parkeringspladsen bag Matas i Grindsted.

En chauffør skulle hente en dunk hos Matas der skulle smides ud, og da chaufføren satte den på ladet af ladbilen, gik der hul på dunken, hvorved han fik noget af væsken på sig. Det var en gammel dunk Matas skulle af med, og da ingen ved hvad der var i dunken tog brandvæsenet sine forholdsregler og spærrede et stort område af. 

Foto: René Lind Gammelmark

Vagtchef Jeppe Thranum fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Netavisen Grindsted at der er blevet håndteret nogle kemikalier, og det har resulteret i et spild på ca. 20 liter. Den person der har håndteret kemikalierne har muligvis fået ætsningsskader på overkroppen, umiddelbart ikke alvorligt efter de oplysninger politiet har på nuværende tidspunkt. Personen er blevet kørt til Sydvestjysk Sygehus – skadestue for nærmere undersøgelse.  Jeppe Thranum fortæller også at man har haft nogle politimæssige undersøgelser i gang for at fastslå om der kan være tale om en arbejdsulykke eller ej.

 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark