Charlotte Rungborg fejrer den 15. september 2021 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Charlotte Rungborg - Foto: LEGO

Charlotte Rungborg, Billund, fejrer onsdag den 15. september 2021, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Charlotte startede i 1990 i LEGOLAND parken som Rengøringsassistent, hvorefter hun samme år skiftede til Produktudvikling 4 i LEGO Koncernen som Piccoline. I 1997 startede Charlotte som Operatør i Pakkeriet på Rugmarken hvorefter hun fra 2000 til 2013 arbejdede som Warehouse Assistant i Fullfillment Center. I samme periode var hun tillidsrepræsentant fra 2004 til 20012 og på udlån i Consumer Service i to år.

I 2013 arbejdede Charlotte som Modelbygger i Model Produktion og skiftede herefter stilling i 2017 til Planlægger i Model & Element Planning, en stilling hun til dato stadig besidder. 

Charlotte sidder i dag med ansvaret for vores ressourceplanlægning af både interne og eksterne medarbejdere i vores Modelbygnings team. Hun er en højt respekteret og vellidt kollega, på grund af hendes store faglighed. Charlotte deler også gerne ud af sin mangeårige erfaring som modelbygger med sine kollegaer, hvilket bidrager til, at hun er en meget vellidt kollega og stakeholder.

Hun har opbygget stærke venskaber gennem tiden og hun udvider til stadighed sit netværk, ikke mindst i sit privatliv, hvor hun ofte har åbnet sit hjem for alle kollegaerne. Charlotte bor i Billund sammen med Kristian og børnene Thor og Freja, hvor hun er aktiv engageret i Billunds foreningsliv.