Der er liv i kludene til Babybio i Grindsted Kino

Foto: Privatfoto

Når biografen viser film for mødre der går hjemme på barsel med deres babyer, det vi kalder babybio, er der som det fremgår af billederne ”liv i kludene”. Mødre og børn hygger sig, der er skruet lidt op for lyden og lyset, man sætter sig hvor man har lyst og biografpersonalet passer barnevognene hvori de små babyer sover.

Barnevognene er nummereret og skulle en baby vågne går personalet ind i biografen og henter den pågældende moder for at hun kan komme og trøste barnet.

Vi har babybio én formiddag hver måned – billetprisen er reduceret og mødrene får gratis kaffe og rundstykke. Efter forestillingen kan man hos Cafe J få 10% rabat på frokosten fortæller Ingolf Bang til Netavisen Grindsted

 

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto