Henriette har ansat Regitze hos “Din Frisør”

Foto: René Lind Gammelmark

Den 2. august startede Regitze Knudsen som frisør hos Din Frisør i Hejnsvig. Hun blev udlært som frisør i Vejle i 2018, og er blevet ansat fordi Henriette Vestermark Søgaard har meget travlt i salonen. De to piger er ikke ukendte med hinanden, for deres kærester er fætre.  

Foto: René Lind Gammelmark

Kunderne har taget godt imod Regitze, og jeg er glad for at hun kan være her lidt sammen med mig inden jeg midt i november skal gå på barsel fortæller Henriette Vestermark Søgaard, der er sat til at føde sit andet barn den 18. december i år.

Hun har ikke planer om at have fuld barsel, men ved endnu ikke hvor lang tid hun vil have barselsorlov. Mens hun er på barsel får Regitze nok at se til i salonen, for der er mange kunder.

I salonen farver de hår, permanenter og klipper.

Henriette Vestermark Søgaard startede som selvstændig frisør hjemme i privaten i 2019, og i november sidste år åbnede hun i Bredgade 54 i Hejnsvig.