Anni Matthiesen fejrer 10 års jubilæum i Folketinget

Anni Matthiesen - PR-Foto

Venstres Anni Matthiesen fejrer 10 års jubilæum i Folketinget

Onsdag d. 15. september 2021 fejrer Venstres folketingsmedlem i Syddanmark Anni Matthiesen 10 år i Folketinget. Denne dag er det nemlig 10 år siden, at borgerne i Syddanmark ved folketingsvalget i 2011 satte tilstrækkeligt mange krydser ved Venstres kandidat i Vejen/Billund, så det gav en plads i Folketinget. Siden da er Anni Matthiesen (V) blevet genvalgt ved valgene i både 2015 og 2019, ligesom hun også vil være at finde på stemmesedlen i Syddanmark ved næste folketingsvalg.

 

Gennem Annis 10 år som folketingsmedlem har hverdagen naturligt budt på både mod- og medgang, ligesom hun har oplevet at repræsentere Venstre i Folketinget som både regerings- og oppositionsparti. Men ét er sikkert. Både når solen skinner og det stormer, bliver Anni stående. I sidste ende handler det for hende om at repræsentere sin lokale kreds og borgerne i Syddanmark så godt som overhovedet muligt på Christiansborg.

 

Det betyder også, at ingen sager er for små, når borgere og virksomheder henvender sig med uretfærdigheder. Derfor er det også blevet til mange politiske kampe og sejre gennem de sidste 10 år. Senest kan nævnes Annis kamp for at indføre spildevandstest for coronasmitte, som blev en realitet kort før sommerferien – efter at den lokale virksomhed Eurofins ved Vejen løb panden mod en mur hos både sundhedsministeren og Statens Serum Institut. 

 

Derfor er Anni også en såkaldt rigtig ’rugbrødspolitiker’, der ved, at der ikke findes nemme løsninger i politik. Det kræver derimod hårdt arbejde, og at man sætter sig ind i tingene.

 

”For mig er det stort, at jeg nu kan fejre 10 år som folketingsmedlem. Gennem 10 år har jeg hver dag gået på arbejde for sikre de bedste vilkår for mere frihed og flere muligheder for alle syd- og sønderjyder. Det er et kæmpe privilegium at repræsentere sin hjemegn i Folketinget, og det gør jeg med stolthed. Derfor er min telefon også altid åben, uanset om man er borger eller virksomhed”, siger Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.

 

Fakta

Siden valget i 2019 har Anni været Venstres indenrigs- og kommunalordfører samt turismeordfører. Derudover er hun formand for Folketingets erhvervsudvalg og medlem af Venstres gruppebestyrelse. Gennem årene er det desuden blevet til adskillige andre ordførerskaber som uddannelses- og forskningsordfører, børne- og undervisningsordfører og socialordfører – og en række delordførerskaber som f.eks. naturordfører, idrætsordfører, ordfører for efterskolerne og de frie skoler, som fortsat ligger Annis hjerte nært.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon