Kris Skriver Jensen genopstiller til byrådet for Socialdemokratiet

Kris Jensen Skriver - PR-Foto

Kris Jensen Skriver, Grindsted og kandidat til kommunalvalget for Socialdemokratiet.

Jeg hedder Kris Jensen Skriver og er 32 år gammel. Jeg er bosiddende i Østbyen i Grindsted. Til dagligt er jeg skolelærer på Lynghedeskolen afdeling Søndre. Derudover er jeg vild med sport, hvor særligt fodbold har min store interesse. Jeg har i mange år været aktiv i GGIF Fodbold.

Jeg har siddet i Byrådet i snart otte år, men jeg har mod og sult på fire år mere. Det har jeg, fordi der er så meget, jeg fortsat gerne vil arbejde for og fordi, vi har brug for en ny retning i Billund Kommune. Som aktiv i forenings- og kulturlivet ved jeg, hvilke muligheder, der ligger i det. Derfor er netop det område rigtig vigtigt, fordi det er med til at skabe liv i hele kommunen og giver gode oplevelser for børn og voksne.

Derudover banker mit hjerte for de unge mennesker. Det er vigtigt for mig, at vi støtter aktivt op om Campus og, at vi lytter til de unge. Her tænker jeg, at et Ungeråd kunne være meget spændende.

Derudover vil jeg arbejde for, at vi gør en indsats for, at vi kan trække unge mennesker tilbage igen, når de har gennemført deres videregående uddannelser.

Afslutningsvis så er det meget afgørende, at vi fortsat har en god og stærk folkeskole i Billund Kommune. Det kræver fokus på eksempelvis rammerne og medarbejdernes forhold.

Der er nok at tage fat på. Jeg kunne have nævnt meget mere, eksempelvis forureningen i Grindsted, men tag i stedet fat i mig. Så tager vi en snak om det, der er vigtigt for dig!